Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

Zanza lovag bolyongásai (10)

2024-09-14
Felhő lovag betessékelte várának báltermébe a lovagokat, ahol síppal-dobbal-nádi hegedűvel várták őket a zenészek. Ráadásul már mindenféle finomság fel volt szolgálva a hosszú, megterített tölgyfa asztalokon. A teljesség igénye nélkül: sült malac, sült kacsa, szarvas és marhapörkölt, valamint a vegetáriánus lovagokra is gondolva, mindendenféle sajt, sült zöldség, s a lekülönfélébb, legkülönlegesebb halból készült ételek. Erre aztán abszolúte nem számító lovagok, csak ámultak-bámultak.
Zanza lovag szemei még sem az ételeken akadtak meg, hanem a ház urának lányán, Felhőcskén. Jobban mondva, nem is Felhőcskén, hanem annak telt idomain. Hiszen a fiatal lány mellbedobással vitte a showt.
De nem csak Zanza, hanem Favágó és Lódoktor szeme is megakadt, a csöppet sem szemérmes dekoltázson.
Össze is kacsintottak lovagjaink úgy, ahogy az lovagokhoz illik, vagyis szemérmetlenül. Észrevette ezt Felhő lovag is, aki elmondta, hogy lovagjaink pont a legjobbkor jöttek hozzá "vendégségbe", hiszen egy hét múlva lovagi tornát rendeznek udvarában lánya kezéért, s ha a lovag urak úgy gondolják harcba szállhatnak Felhőcske kezéért.
Erre a "vendég" lovagok hatalmas üdvrivalgásban törtek ki, s mindannyian biztosították Felhő lovagot, hogy egy életük, egy haláluk, de harcba szállnak, a csöppet sem szűzies kinézetű lányáért.
Hozzászólások (0)